Matemàgic és una pàgina pensada per a nens i nenes de primària, on aquests poden practicar el càlcul amb sumes, restes, multiplicacions i divisions d'una i dues xifres.

Ara mateix estàs veient una pàgina pensada per a educadors i pares amb una mica més d'informació sobre l'activitat. Si has arribat aquí per accident i encara no coneixes el Matemàgic, prova'l.


Qui sóc?

Per si tens curiositat sobre qui és l'autor de Matemàgic, sóc un estudiant d'enginyeria informàtica, catalanoalemany i amb residència al Vallès Oriental. En el meu temps lliure ajudo a desenvolupar els sistemes operatius GNU/Linux Ubuntu i Debian, a més d'altres projectes de programari lliure.

Per què Matemàgic?

Matemàgic va néixer com una simple pàgina feta per al meu germà perquè pogués practicar les taules de multiplicar, que vaig decidir posar a la xarxa per si algú més la volia utilitzar.

Al cap d'un temps vaig decidir tornar-la a fer, més ben feta, i enviar-la a l'Edu365 per veure si volien enllaçar-me. Sorprenentment, en poc temps ha aconseguit guanyar gran popularitat, de manera que a poc a poc la vull continuar millorant.

Puc fer un comentari?

Oh, i tant! No dubtis en enviar-me un mail si tens qualsevol suggeriment o simplement per explicar-me com fas servir la pàgina.