In Case of Emergency (ICE)

Navegant per un fòrum (i amb posterior cerca al nostre estimat Google) m’he assabentat d’una interesant iniciativa, iniciada l’Abril del 2005 pel metge d’ambulància britànic Bob Brotchie, que a continuació explicaré.

Com deveu imaginar, en molts dels accidents que es produeixen a la carretera (o també d’altres), els ferits acostumen a portar un telèfon mòbil. Tampoc és massa extrany que les forçes de rescat tinguin problemes (i necessitin molt temps) a l’hora de decidir a qui han de trucar d’entre la interminable llista de números que hi ha a la majoria d’agendes.

Per aquest motiu, ha sorgit l’idea de que tothom tingui a la seva llista de contactes el número de la persona que s’ha de trucar en cas d’accident guardat sota el mateix sobrenom. El nom triat és ICE (de l’anglès, In Case of Emergency, és a dir, en cas d’emergència); en cas de que hi hagi diverses persones a qui adreçar-se es pot posar més d’una, amb les entrades ICE1, ICE2, ICE3, etc. o bé, millor utilitzar la forma  “ICE – Nom de la persona”.

Aquesta acció és fàcil, tan sols ens costarà uns segons i a canvi ens pot ajudar molt, per això crec convenient que es fagi arribar la informació citada al màxim nombre de persones.

Més informació: Washington Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
Skip to toolbar