El primer dia de l’any podria anomenar-lo un “dia de traducció”. Vaig començar fent un llistat de tot allò que he traduït (bé, de fet hi deuen faltar moltes coses de que ja ni me’n recordo…) i ja que hi estava, em vaig posar a buscar projectes que busquin traductor. I vaig trobar-ne un de prou bonic, i prou curt com per traduir en unes hores. I aquí el teniu: el GShutdown, ara també en català!

És tracta d’una aplicació per a Ubuntu (també funciona en altres entorns Linux) que es defineix com a “una avançada utilitat per apagar el teu ordinador”. És un programa més aviat simple, que permet apagar i reiniciar l’ordinador i tancar la sessió actual, ja sigui en el moment actual, amb un compte enrere o posant una data.

Doncs bé, si us interessa el podeu trobar a la seva pàgina web o als dipòsits de l’Ubuntu! La traducció al català la podeu descarregar via SVN o simplement espereu a la propera versió.

També he aprofitat el dia per fer una revisió de la traducció que vaig fer temps enrere per al joc d’estratègia Glest, que podeu trobar aquí.